onsdag 6. januar 2021

Vg nyhetsdøgnet

Vg nyhetsdøgnet

Mann tatt for voldtekt. VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kvinne alvorlig skadet etter forbikjøring.


En kvinne flys til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke på riksvei i Trysil på Sæteråsen. En sju år gammel gutt ble i 14-tiden lørdag meldt savnet fra IKEA på Furuset i Oslo. Det var en tømmerbil som . På VG Direkte kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål. Frykter voldsvideoer filmes for å få likes.


Politiet frykter ungdom deler voldsvideoer fordi de vil få anerkjennelse. Kripos ser på spredningen som et økende . En kvinne sent i tenårene er blitt knivstukket utenfor en skole i Örebro, skriver Aftonbladet. De skriver videre at hun er kjørt til . For minutter siden - Politiets bombegruppe er på politihuset i Skien for å fjerne dynamitt fra et kjøretøy ved hovedinngangen, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter.


Vg nyhetsdøgnet

For minutter siden - Politiet ble ved 17. Nordfjordeid i Vestland. Siv Jensen (Frp) avlyser besøk i Sandnes og Stavanger tirsdag, melder Rogalands Avis.


Jensen deltar mandag på et ekstraordinært landsstyremøte med partiet . Bolig i brann i Trøndelag. En enebolig står i brann i Ørland i Trøndelag, og det meldes om full overtenning, skriver politiet på Twitter. Ingen befinner seg inne i . Minst sivile, halvparten av dem barn, ble drept da regimet flybombet et marked og en ambulanse i Syria, ifølge aktivister. Ei lita jente mistet beinet. En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.


Vg nyhetsdøgnet

De fremstilles for fengsling fredag ettermiddag, skriver VG. For timer siden - LYNGDAL: To biler var involvert i en trafikkulykke i Lyngdal mandag morgen, opplyser politiet. Ulykken skal ha skjedd ved Møska bru på E 39.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg