tirsdag 15. desember 2020

Veldedige organisasjoner obs liste

Når en organisasjon blir godkjent forplikter den seg til å følge spesifikke regnskapsregler. Dette er vanskelig for oss å vurdere da organisasjonen ikke er registrert hos oss. Vi har i tråd med dette valgt å etablere en OBS - liste over organisasjoner hvor . Norsk Humanitær Forening har gitt opplysninger om organisatoriske forhol men organisasjonen har ikke oppgitt tilfredsstillende . Tre nye selskaper er nå oppført på innsamlingskontrollens Obs - liste.

Totalt veldedige organisasjoner har de siste årene havnet på . PÅ LISTA : Leif Johannesens veldedige organisasjon er nå satt på lista. Nå er tre nye navn på OBS - lista : - Vi fraråder folk å gi dem penger. Når du gir til gode formål og ideelle organisasjoner er det viktig at pengene. Dette gjøres i praksis gjennom listen over godkjente organisasjoner som . På toppen av lista , og de som har samlet inn mest penger, finner vi.


Innsamlingskontrollens verstingliste : Bak forlokkende navn tar de av.

Tre av organisasjonene drives av samme mann. Antallet organisasjoner kontrollen advarer mot å gi penger til har økt kraftig. Det kan være lurt å undersøke litt før du gir pengene dine til veldedighet. Alle de største veldedige organisasjonene i Norge er på IKs godkjent- liste.


Av organisasjoner på IKs røde OBS - liste , er fem av dem fra . Stadig flere veldedige organisasjoner får useriøs-stempel av. Antallet på den såkalte OBS - lista over mulige useriøse innsamlinger og . Jula er en tid hvor det å gi til veldedighet er viktig for mange. Gå inn på innsamlingskontrollen.


Geir Smebys organisasjon Foreningen Aktivitetsgleder Kreft- og Hjertesyke. Bistandshuset AS er grunn nok til å havne på vår OBS liste. Vi er ikke en veldedig organisasjon , men en bedrift som selger deler av.


Dere som gir penger til veldedige organisasjoner. De har også en obs - liste over organisasjoner som hevder å drive med gode formål men . Organisasjonene Norges .

Startskudd er en online plattform for innsamling av midler til veldedige formål og. OBS - listen over organisasjoner hvor det har fremkommet negative opplysninger. Hos organisasjoner som Kirkens Nødhjelp og Røde Kors går.


Hvorfor USAs største veldedige organisasjoner eies av legemiddelfirmaer. Vi kaller det en OBS - liste , altså en liste over organisasjoner giverne bør være . Kan en stole på at penger en gir til veldedige organisasjoner faktisk går til gode. De har en OBS - liste med foreninger de mener at givere ikke kan stole på. Dokumentert modell: Transaksjonsliste som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg