mandag 23. mars 2020

Thorleifs bussreiser 2019

Det er dyrt å kjøpe de fleste ting her i Norge så jeg vil heller reise til Sverige. Jeg hørte at folk pleier å ta busser og at billeter er enten gratis eller veldig billig. Thorleifs bussreiser har et stort utvalg busser til leie for både korte og lange turer. Håvard Selnes – Buss og taxi. Handletur til ICA Supermarked Åre.


De stopper til og med der man ønsker det. Gratis handletur til Sverige. Vill du inte köra bil? Ring för platsbokning och tider. För mer information besök . Mesteparten av handelen foregår i Sverige.


Vi ble med legendariske Thorleifs Bussreiser på gratis handletur til Coop Extra på Storlien en . Eikerbussen AS tilbyr bussturer til reisemål som bl. Strømsta Ullare Skagen og Rakfiskfestivalen på Fagernes. Få med deg en hyggelig dagstur over landegrensa til Charlottenberg kjøpesenter ! Siste tirsdag i hver måned! Loading… Leveres i samarbeid . For grupper arrangerer vi gjerne en dagstur eller overnattingstur til Charlottenberg!


Her er det god anledning til å shoppe og hygge seg på grensehandel! Hei og velkommen MGbuss. Bussen er merket CHARLOTTENBERG. Turpris kr 50- pr person inkludert bussreise , ferjeoverfarter og frokostbord ombord.


Interbuss oslo svinesund pris er kroner en vei, men du kan få. Hvis man ønsker å reise sammen må man gå på bussen på samme holdeplass for å være sikret at man havner på samme buss. Avgang fra Mandal kl.


Søgne ved Esso kl 05:1 Kristiansand ved. Det er åpent for gjestepåmelding for å kunne fylle bussen. Ta med en venn eller ti ! Kan sende mail til ingvild. Nå har vi muligheten til å dra hit helt gratis med buss og handle, sier Heidi. Egenandel som inkluderer buss og lunsj, betales ved påmelding: Beboer i Kurland . HANDLETUR : InterBuss vil tilby passasjerene sine turer til Töcksfors.


Vi har fast rute fra Gjøvik send oss en e-post for rute og tidsinformasjon. Vi kjører handleturer til Charlottenberg i Sverige. Ellers kjører vi på bestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg