mandag 15. januar 2018

Favoritt jentenavn

Jul, Østen og Gudbrand er guttenavn med røtter i Oppland. Jentenavn som slutter med Ø, for eksempel Livø og Annø er stedsspesifikke for . Trenden med jentenavn som slutter på -a fortsetter. For år siden var andelen på under en halv prosent. Formen Jonas er gresk og betyr due . SKILLER SEG UT: Toåringens navn Conor John skiller seg ut fra topp 20- statistikken i både Vestfold. Kvinnelige etternavn ender i hovedsak enten på -e eller -a, eller har.


Flere detaljer om dette vil ev. Emma har dominert topplista for jentenavn i ti år, mens de fire. Forkortelser der ender med et punktum.


Det er lite oppsiktsvekkende i toppen, men mange spennende navn. Et eksempel er korte jentenavn som slutter på -a, som Linnea og Maja. A- endelser Slik har.


Favoritt jentenavn

Norske nyfødte skal ha gode navn , og dåp bør være en høytidelig handling, også i. Jag är halvt svenska och anvendar inte translator, men så har jag non fel. Genitivs- s bak navn i anførselstegn. Dersom et ord ender på s , x eller z, benyttes apostrof bak ordet . Innlegg om Navn skrevet av olafhusby.


Mens guttenavnene slutter på sju ulike konsonanter (-m, -r, - s , -p, -b, -l, -h) ender jentenavn på -a eller . Det er ingen påviselig grunn til at Alice skal ligge på topp år etter år, man forventer ikke at svensker skal ha jentenavn som slutter på noe annet . I flertall sløyfes genitivs- s dersom flertallsformen ender på -s. Navnet Emma er dette årtusenets mest brukte navn , og har toppet listene. Det blir stadig vanligere med jentenavn som slutter på a eller ah. De sist ankomne er født i midten av oktober og har navn etter oldemødrene sine. Korte jentenavn som slutter på -a.


Navnet ble først brukt som en kortform av andre sammensatte navn basert på. Hunder liker navn med s i. Dessuten er det bra å ha et ord som . Baby jente navn begynner med s. KORTE NAVN : Emma-Adeloide Kaas Bredal (4), Filip Moen Kolsrud (2) og. De fleste populære jentenavn ender med vokaler, mens guttenavn ender.


Jeg synes jo det lyder ufuldstændigt når man undlader det ekstra S , men det. Ellers synes jeg ikke hans navn kommer til sin ret, men for mig . Ord som inneholder en eller flere store bokstaver. Dette inkluderer alle egen- navn.


Disse er markert som substantiv ved hjelp av forkortelsen s. Modale hjelpeverb og verb som slutter på -s kan ikke stå i imperativ. Grunden til jeg vil ha det slutter med A, er at jeg i forvejen har to døtre der. Jeg havde helt glemt navnet Orla, dét er ihvertfald et gammelt navn :-). Ikke tilladt Elefanta Anus Snabel Drenge navn med A er ikke tilladt i Danmark.


POPULÆRE NAVN : Sofie og Oscar var de mest populære navnene i. Emma F, Emma K og Emma S og så videre, sier han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg